Hazırlık kampında oynadığı iki hazırlık maçının ilkinde Macaristan 1. Lig ekibi Szeged’i 2-1, ikincisinde ise Sırp Zeleznicar takımını 3-1 mağlup eden Bordo-Mavililerde teknik direktör Avcı, Zeleznicar maçının ardından kampı takip eden basın mensuplarına açıklamalarda bulundu ve soruları cevaplandırdı.

SÜRELER GİDEREK ARTIYOR

Oynadıkları karşılaşmalarda eksikler olmasına rağmen genel olarak oyunun iyi gittiğini kaydeden Avcı, “Zeleznicar maçı itibariyle normalde sürelerimiz 60 dakikalardı. Bunu ortalama 10 oyuncu üzerinden gerçekleştirdik. Bazılarının sürelerini 75’lere 80’lere çıkardık. Oyuncularımızın fiziksel durumlarını takip edip ona göre plan yapıyoruz. Antrenmanda çalıştığımız birçok şeyi sahanın içinde deniyorlar. Bu da bizi son derece mutlu ediyor” dedi.

MAÇ KAZANMAK İYİ HİSSETTİRİR

Oyuncuların bazen ‘Erken gol atayım, erken final pası atayım’ derken kaçırdıkları pozisyonlar olduğunu da kaydeden Avcı, “Bunlar bizim için iyi. Özellikle rakip alanda kaldığında sahip olduğumuz topu daha hızlı çevirip kenarları bulduğumuzda ortaya hep iyi oyunlar çıktı. Elbette hem fiziksel hem de oyun olarak tamamlamamız gereken eksiklerimiz var ama bence harika bir kamp dönemi oldu. En güzeli de kampı sakatsız bitirdik” diye konuştu.

Beşiktaş Maçındaki Kırmızı Kart Sonrası Edin Visca’dan Özür Mesajı Beşiktaş Maçındaki Kırmızı Kart Sonrası Edin Visca’dan Özür Mesajı


Muhabir: TUNCAY UÇKUN