Kayserispor Maçında Savic Sakatlandı, Yerine Ozan Tufan Oyuna Dahil Oldu! Kayserispor Maçında Savic Sakatlandı, Yerine Ozan Tufan Oyuna Dahil Oldu!

Rakip kadrosu dar, transfer yasağı var uyum olarak bizden iyi. Bu uyumun olması normal. Bizim bireysel olarak, oyuncuyu suçlamak için değil bu şekilde hiçbir mesafe kat edemeyiz. Önce kendimizi düzelteceğiz. Sahaya koyduğumuz oyuncular sezon başında idman yapıp da sahada fiziksel olarak düşüşteyseler ya sakatlığı var ya hazır değil ya yorgun ve tamamen kopuk. Fiziksel olarak sıkıntı var diyelim ama top kullanma olarak da pas kullanacağız hiç olmayacak şekilde topu rakibe veriyoruz anormal şeyler oldu. 
Taktik ile ilgili konuşacağım bir şey yok. Bunu düzeltmek zorundayız. Mevcut durum ayna gibi görünüyor. Sakatlıktan çıkmış oyuncu daha iyi oynuyorsa biz neden oynuyoruz? Burada oynayan oyuncu yeteneği umut veriyorsa onu sahada görmeliyiz. Antrenmanda göstermesinin bir anlamı yok. Rakip geldiğinde kimse karşılamadı. 


Bizim oyun anlayışımız rakip sahada oynayıp çıkarmamak üzerindeydi. Başta ben ve oyuncularımızın yeniden başlama trendi olması gerekiyor. Böyle oynayıp kaybediyorsak bu zor, iyi oynayıp kaybediyorsak umutlarımız fazla. Bugün yüzde 100’umuzu verdiğimizi düşünmüyorum. Bunu herkes yapacak. Ben bu maçı mağlup olarak kabul ediyorum” dedi.

Muhabir: AYTEKİN AKAY