DAVID DATRO FOFANA TRANSFERİNDE TRABZONSPOR TEK KALDI

Trabzonspor yönetimi, Salı gününden beri Chelsea’nin takım aradığı David Datro Fofana için görüşmeler yapıyordu. Görüşmeler Çarşamba günü oyuncunun AEK ile anlaşmaya yaklaşması nedeniyle sekteye uğramıştı. Ancak Yunan ekibi ile Chelsea’nin anlaşamaması ve Yunanistan’da transfer sezonunun bitmesi üzerine Trabzonspor yeniden devreye girdi.

ERTUĞRUL DOĞAN SON GÜN BOMBASINI PATLATMAK İSTİYOR

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, forvet transferini tamamlamak için son güne kadar tüm gücüyle bastırıyor. Bordo-mavililer, geçen sezon Paul Onuachu ve Gift Orban transferlerinde başarısız oldu. Fildişili golcü David Datro Fofana’nın transferinin ise gün içinde netleşmesi bekleniyor.

GEÇEN SEZON ÖNCE ALMANYA, SONRA İNGİLTERE

David Datro Fofana, geçen sezon Chelsea tarafından Union Berlin’e kiralanmış ve burada yarım sezon forma giymişti. Almanya’da 1 gol atan oyuncu, sezonun ikinci yarısında Burnley’e kiralanarak 4 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Trabzonspor’da yeni bir dönem başladı Trabzonspor’da yeni bir dönem başladı

MOLDE’DEN 12 MİLYON EURO’YA TRANSFER OLMUŞTU

David Datro Fofana, 2023 yılında Molde’den Chelsea’ya 12 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu. Santrafor bölgesinin yanı sıra sağ ve sol kanatta da oynayabilen Fofana’nın piyasa değeri şu anda 12 milyon Euro olarak görülüyor. Türkiye’de transfer sezonu 13 Eylül’de sona ererken, Yunanistan’da ise transfer dönemi 11 Eylül’de bitmişti.

Kaynak: FOTOSPOR