Trabzonspor, Efsane Başkan Şamil Ekinci’yi Kayserispor Maçında Andı Trabzonspor, Efsane Başkan Şamil Ekinci’yi Kayserispor Maçında Andı

Yeni sezon öncesi, Dragus, Nwakaeme, Ozan Tufan, Barisic, Lundustram, Cihan Çanak, Malheiro, Savic ve Okay Yokuşlu ile anlaşan Trabzonspor, 3 bölgeye daha takviye yapacak.
Bordo-mavililerin kadrosuna en az 1 orta saha, 1 forvet ve 1 stoper transferi daha yapacağı öğrenildi.
Yeni sezonda 55 maçlık bir serüvene başladıklarını belirten Abdullah Avcı, geniş bir kadro kurarak her oyuncuya şans vereceğini belirtmişti.
Transfer çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini vurgulayan Avcı, "Başkan ve yönetimle yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bunun sadece oyuncu almama tarafına bakmamak lazım. Ekonomi ve dengeler çok önemli. Şu ana kadar gerçekleşen transferlerden kontak içerisindeyiz. Gidişat ve ekonomi de bunu belirleyecek ama en az 2, veya 3 transferimiz daha olacak. Bazen istediğimiz oyuncuların rakamlarına ulaşmak kolay olmuyor. 10 numara transferi almak için çalışmalarımız devam ediyor. Öncelikle 3 tane oyuncudan biri santrafor, stoper, 10 numara, uygun ekonomi içerisinde takviyeler olacak." ifadelerini kullanmıştı.

Muhabir: AYŞE SANCAK