Trabzonspor, yeni sezon için güçlü bir kadro oluşturma hedefiyle harekete geçti ve şimdiye kadar 4 oyuncuyla sözleşme imzaladı. Liglerin tamamlanmasının ardından resmi açıklamaların yapılması bekleniyor. Teknik direktör Abdullah Avcı, transfer süreciyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve sürecin 23 Mayıs'tan sonra hız kazanacağını belirtti.

Whatsapp Image 2024 05 13 At 10.37.32

Avcı, oyuncularla bire bir iletişim halinde olduğunu ve transfer süreçlerinin hızlı sonuçlanmadığını vurguladı. Hem mevcut oyuncularla hem de transfer yapılması istenen oyuncularla görüşmelerin devam ettiğini ifade etti. Avcı, takımın hedeflerinin farkında olduklarını ve ligde üçüncülük ile birlikte kupa hedeflerinin olduğunu belirtirken, oyuncuların bu hedeflere odaklandığını söyledi.

Gelecek planlarıyla ilgili oyuncularla bire bir görüşmeler yaptığını dile getiren Avcı, sonraki sürecin ise başkan ve yönetim kurulu tarafından yürütüleceğini açıkladı. 23 Mayıs'a kadar oynanacak müsabakalardan sonra transfer sürecinin daha da hızlanacağını belirten Avcı, Trabzonspor'un transferlerdeki kararlılığını ve hedeflerine olan bağlılığını vurguladı.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU