BURSASPOR ALTYAPISINDAN YETİŞTİ

Bursaspor altyapısından yetişen ancak alacaklarını tahsil edemediğinden dolayı yaklaşık 2 ay önce yeşil-beyazlı kulüple olan sözleşmesini fesheden Yiğit Fidan'ın geleceği şekilleniyor. U19 Milli Takımı ile son olarak Norveç'te ter döken 19 yaşındaki futbolcunun, Süper Lig ekiplerinin radarında olduğu öğrenildi.

Bursaspor'dan ayrılan Yiğit Fidan, Süper Lig yolunda İhlas Haber Ajansı

SÜPER LİG VE AVRUPA KULÜPLERİ İLGİLİ

Başta Beşiktaş olmak üzere Trabzonspor, Konyaspor ve Eyüpspor gibi ekiplerin transfer listesinde yer alan Yiğit Fidan, Türkiye'de oynamaya sıcak bakıyor. Fransa'nın Toulouse takımı ile de görüşmeler yapan genç yetenek, Milli Takım dönüşü geleceği ile ilgili net kararını verecek.

Beşiktaş Maçıyla Esen Fırtına, Taraftarına Umut Verdi Beşiktaş Maçıyla Esen Fırtına, Taraftarına Umut Verdi

Yiğit Fidan - Transfer geçmişi | Transfermarkt

GENÇ YILDIZIN KARAR ANI

Yiğit Fidan, Süper Lig ve Avrupa'dan gelen teklifleri değerlendirerek kariyerine yön verecek. Süper Lig'de forma giymek isteyen genç futbolcunun, Milli Takım dönüşü geleceği ile ilgili nihai kararını açıklaması bekleniyor. Bu süreçte, Süper Lig devleri Beşiktaş ve Trabzonspor'un da devrede olması, transferin önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.

Bursaspor'dan ayrılan Yiğit Fidan, Süper Lig yolunda

Yiğit Fidan'ın hangi kulüpte forma giyeceği, futbolseverler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. 19 yaşındaki yetenekli futbolcunun, kariyerine hangi takımda devam edeceği önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN