Maç Detayları

Trabzonspor ile Sivasspor, Süper Lig’in 2024/25 sezonunun ilk haftasında yarın 4 Eylül Stadyumu’nda karşılaşacak. Maç saat 19.15’te başlayacak ve hakem Cihan Aydın tarafından yönetilecek. UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında sahasında Rapid Wien’e mağlup olan bordo-mavililer, Sivasspor’u yenerek hem moral bulmak hem de lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

Rekabetin Tarihi

İki takım arasındaki rekabet, 2. Lig’de 1967 yılında başladı. Bugüne kadar 36’sı Süper Lig, 2’si 2. Lig, 4’ü Türkiye Kupası ve 1’i Süper Kupa olmak üzere toplam 43 kez karşı karşıya geldiler. Bu maçlarda Trabzonspor 20 galibiyet alırken, Sivasspor 13 galibiyet elde etti ve 10 maç berabere sonuçlandı. Trabzonspor, bu maçlarda 72 gol atarken, Sivasspor 52 golle karşılık verdi.

Son Karşılaşma

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, Kayserispor Beraberliğini Değerlendirdi Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, Kayserispor Beraberliğini Değerlendirdi

İki takımın en son 2023-24 sezonunun ikinci yarısında Trabzon’da oynadığı maç, Sivasspor’un 1-0 galibiyeti ile sonuçlanmıştı.

Trabzonspor, bu maçta galibiyet alarak sezona iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Trabzonspor taraftarları, takımlarını desteklemek için sabırsızlanıyor ve maçın sonucu merakla bekleniyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN