Uğurcan Çakır, Beşiktaş derbisinde yaptığı 6 kurtarışla Trabzonspor’u ayakta tuttu. Bu sezon Süper Lig’de kalesine gelen 18 şutun 17’sini kurtararak ayrı bir rekora imza atan Uğurcan, sürekli yükselen performansının karşılığını maaş zammıyla alacak.


Uğurcan Çakır’ın Maaşı Takımın Zirvesine Çıkıyor
Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre, bu sezon gelen transfer tekliflerini geri çevirerek Trabzonspor’da kalmaya karar veren Uğurcan Çakır’ın maaşı ciddi bir oranda artırılacak. Yeni maaş düzenlemesiyle, Uğurcan’ın garanti ücreti Stefan Savic, John Lundstram, Mislav Orsic gibi isimlerle aynı seviyeye ulaşacak.

Şenol Güneş, Trabzonspor’un İskelet Kadrosunu Şekillendiriyor Şenol Güneş, Trabzonspor’un İskelet Kadrosunu Şekillendiriyor


Performansıyla İstatistikleri Alt Üst Ediyor
28 yaşındaki milli kaleci Uğurcan Çakır, bu sezon tüm kulvarlarda kalesine gelen 50 şuttan 45’ini kurtararak istatistiklerde zirveye oynuyor. Beşiktaş maçı sonrası Trabzonspor, Uğurcan için “Türkiye'nin tartışmasız 1 numarası” paylaşımını yaptı. Uğurcan da sosyal medya hesabından, “Pes etmeden, inanarak, inadıyla yola devam” mesajı yayınladı.

Muhabir: AYŞE SANCAK