Okay Yokuşlu Gelmek İstiyor

Daha önce Trabzonspor forması giyen ve Temmuz 2018'de 6 milyon Euro bedelle Celta Vigo'ya transfer olan Okay Yokuşlu, kariyerine West Bromwich'te devam ediyor. Milli ön liberonun yeniden Trabzonspor forması giymeye sıcak baktığı ifade edilirken, kulüpler arasındaki temaslar sürüyor.

Orta Alana Hyun-seok Hong

Trabzonspor'un orta alan hedeflerinden biri de Hyun-seok Hong. Gent forması giyen 25 yaşındaki Güney Koreli oyuncu için izleme ekibinin olumlu rapor verdiği öğrenildi. 8 ve 10 numara pozisyonlarında görev yapabilen Hong, gol ve asistleriyle takımına önemli katkı sağladı. Gent kariyerinde 97 maçta 17 gol ve 16 asistlik performans sergileyen Hong'un, Belçika ekibi ile bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Hyun-seok Hong - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Muhammed Cham İçin Clermont İndirime Gitti

Muhammed Cham için 10 milyon Euro'dan kapıyı açan Fransız ekibi Clermont, oyuncunun ayrılma isteği sonrası indirime gitti. Trabzonspor'un da teklifini artırdığı kaydedildi. 23 yaşındaki Avusturyalı oyuncunun transferi için konuşan Başkan Doğan, "Oyuncuda sorun olacağını düşünmüyorum. Kulübüyle görüşüyoruz, hafta içinde bu transferi bitirmek istiyoruz" dedi.

Trabzonspor, Beşiktaş Maçı Hazırlıklarını Yoğunlaştırıyor Trabzonspor, Beşiktaş Maçı Hazırlıklarını Yoğunlaştırıyor

Trabzonspor, yeni sezon öncesi orta sahasını güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Taraftarlar, bu üç ismin transfer edilmesiyle takımın daha da güçleneceğine inanıyor.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA