Trabzonspor'da Thomas Meunier Krizi! Bedelsiz Ayrılma Hakkı Can Sıkıyor Trabzonspor'da Thomas Meunier Krizi! Bedelsiz Ayrılma Hakkı Can Sıkıyor

Paul Onuachu transferi konusunda Southampton ile yeniden masaya oturacak olan Trabzonspor, 30 yaşındaki Nijeryalı golcünün bonservisini elinde bulunduran kulüple kiralama konusunda anlaşmaya çalışacak. Kulenin Trabzonspor'da oynamaya sıcak baktığı bilgisi üzerine, kiralama bedeli yanında bonusların da eklenmesi bekleniyor.

Roman Yaremchuk

Diğer yandan Ukraynalı golcü Roman Yaremchuk için de Trabzonspor'un çalışmaları yoğunlaşıyor. EURO 2024 öncesinde Club Brugge ile masaya oturan ve 8 milyon Euro'ya yakın bir bedel üzerinde anlaşma sağlayan bordo-mavililer, futbolcunun turnuva sonrası vereceği kararı bekliyor.

Wolves eye swoop for Roman Yaremchuk

Ukrayna'nın turnuvadan elenmesinin ardından yeniden masaya oturulacak ve transferin sonuçlandırılması hedefleniyor. Yaremchuk'un ise Belçika kulübü ile daha 2 yıl sözleşmesi bulunuyor.Trabzonspor, hem Onuachu hem de Yaremchuk transferlerini kısa sürede bitirerek kadrosunu güçlendirmeyi planlıyor.

Muhabir: BİROL SANCAK