Trabzonspor - Beşiktaş Maçı Kapalı Gişe! Biletler Neredeyse Tükendi Trabzonspor - Beşiktaş Maçı Kapalı Gişe! Biletler Neredeyse Tükendi

Ancak Trabzonspor yönetimi, sadece Banza ile yetinmeyip, Nijeryalı forvet Paul Onuachu'nun transferi için de görüşmelerini sürdürüyor. İddialara göre, Onuachu için iki seçenek masada: ya 7 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer ya da 3 milyon Euro'ya kiralama. Bu durum, Trabzonspor'un golcü pozisyonuna ne kadar önem verdiğini ve mevcut forvet eksikliğini ne derece ciddiye aldığını gösteriyor.

Trabzonspor'un Avrupa sahnesinden erken çekilmesi ve lig ile Ziraat Türkiye Kupası'nda yaşanabilecek olası başarısızlıklar, yönetimin üzerindeki baskıyı artırıyor. Takımın başarısı için kritik öneme sahip olan bu transferler, Trabzonspor'un sezon içi hedeflerine ulaşmasında belirleyici olacak. Yönetim, taraftarların ve takımın beklentilerini karşılamak adına elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor ve tüm Trabzonspor camiası bu transfer gelişmelerini yakından takip ediyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK