Scout Raporu Olumlu

Trabzonspor scout ekibinin hazırladığı raporda, genç yeteneğin gelecekte büyük bir yıldız olacağı görüşü öne çıktı. Raporda, “Müthiş bir oyuncu. Sağ ve sol kanatta oynayabiliyor. Kolay adam geçiyor. Çok hızlı. Ortaları adrese teslim yapıyor. Transfer edilmesi halinde çok yararlı işler yapar” ifadeleri kullanıldı.

Tæt på Aral Simsir: Et vildt år i FC Midtjylland

Danimarka'da Etkili Performans

Süper Lig Devi Transferi Resmen Bitirdi, Oyuncu Hafta Sonu İstanbul’da Süper Lig Devi Transferi Resmen Bitirdi, Oyuncu Hafta Sonu İstanbul’da

Yeni başlayan Danimarka Ligi’nin ilk haftasında, Aral Şimşir, Midtjylland forması ile Aarhus deplasmanında takımına 1 puanı kazandıran isim oldu. Aral, geçtiğimiz sezon Antalyaspor’da kiralık olarak oynayan Adam Buksa’ya 'al da at' dercesine bir orta yaptı. Buksa da bu fırsatı değerlendirdi ve topu kafayla ağlara gönderdi. Karşılaşma 1-1 sona ererken, Midtjylland adına elde edilen 1 puanda Aral Şimşir’in bu asisti başrol oynadı.

Simsir om flot statistik: Elsker at bidrage til holdet

Gelecek Vaat Eden Yetenek

Piyasa değeri 1.5 milyon Euro olan Aral Şimşir, Midtjylland ile 2028 yılına kadar sözleşmeli. Ayrıca, Aral, U21 Milli Takımımızda da görev yapıyor ve yetenekleriyle dikkat çekiyor. Trabzonspor yönetimi, scout ekibinin bu olumlu raporunu değerlendirerek genç yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçebilir. Taraftarlar, Aral Şimşir’in transfer edilmesi halinde takımın kanatlarında büyük bir güç olacağına inanıyor.

Trabzonspor'un Yeni Transferi Doğuhan Aral Şimşir Kimdir? Doğuhan Aral  Şimşir Kaç Yaşında, Nereli?

Muhabir: BİROL SANCAK