Başkan Doğan, Onuachu transferi konusunda olumlu ilerlemeler kaydedildiğini ancak bu transferin gerçekleşmemesi durumunda alternatif bir planlarının olduğunu açıkladı. "Gündeme gelmedi ama önemli bir santrfor. İkisini de alabiliriz. O da dünyada bilinen bir isim" şeklinde konuştu. Bu açıklama sonrası gözler, Trabzonspor’un transferdeki alternatiflerine çevrildi.

"ONUAUCHU OLMAZSA ORIGI OLACAK"

Paul Onuachu - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Başkan Doğan’ın ismini vermediği golcü oyuncunun Milan forması giyen Divock Origi olduğu öğrenildi. Bonservisi Milan’da bulunan Origi, geçen sezon kiralık olarak Nottingham Forest’ta 22 maçta 1 gol kaydetmişti.

Nwakaeme’den Müjdeli Haber: Sahalara Dönüyor! Nwakaeme’den Müjdeli Haber: Sahalara Dönüyor!

"İKİ GOLCÜ BİRDEN KADROYA KATILABİLİR"

Divock Origi agrees Liverpool exit - confirmation from new club imminent -  Liverpool FC - This Is Anfield

Trabzonspor'un transfer çalışmaları sadece Onuachu ile sınırlı kalmayacak gibi görünüyor. Başkan Doğan, "İkisini de alabiliriz" ifadeleriyle iki önemli golcüyü birden kadroya katabileceklerini ima etti. Bu durum, bordo-mavili taraftarlar arasında büyük bir heyecan yarattı.

TRANSFERLERDE HIZLI ADIMLAR

Trabzonspor’un transferdeki hızlı adımları, takımın yeni sezona güçlü bir kadro ile başlaması için umut veriyor. Başkan Doğan, Onuachu ve Origi transferlerinin gerçekleşmesiyle Trabzonspor’un hücum hattında önemli bir güç kazanacağını belirtti.

Why Divock Origi to Barcelona transfer rumours can be ignored - Liverpool  FC - This Is Anfield

Trabzonspor, yeni sezonda şampiyonluk hedefiyle yola çıkarken, yapılacak bu önemli transferlerin takıma büyük katkı sağlaması bekleniyor. Taraftarlar, sabırsızlıkla bu transferlerin resmiyet kazanmasını bekliyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK