Scout Ekibinin Raporu

Trabzonspor scout ekibi, uzunca bir süredir gurbetçi oyuncuyu takip ediyor ve geleceği olan bir yıldız olacağına inanıyor. Hazırlanan raporda, "Müthiş bir oyuncu. Sağ ve sol kanatta oynayabiliyor. Kolay adam geçiyor. Çok hızlı. Ortaları adrese teslim yapıyor. Transfer edilmesi halinde çok yararlı işler yapar" ifadelerine yer verildi.

Trabzonspor'un Yeni Transferi Doğuhan Aral Şimşir Kimdir? Doğuhan Aral  Şimşir Kaç Yaşında, Nereli?

Simon Banza, Beşiktaş Maçında Göz Dolduran Performans Sergiledi Simon Banza, Beşiktaş Maçında Göz Dolduran Performans Sergiledi

Danimarka Ligi Performansı

Aral Şimşir, yeni başlayan Danimarka Ligi’nin ilk haftasında Midtjylland forması ile Aarhus deplasmanında 1 puanı kazandıran isim oldu. Geçtiğimiz sezon Antalyaspor’da kiralık olarak oynayan Adam Buksa’ya 'al da at' dercesine bir orta yapan Aral, Buksa'nın gol atmasını sağladı ve karşılaşma 1-1 sona erdi.

Turk Scout on X: "Aral Şimşir (21) 🇹🇷 from FC Mydtjylland 🇩🇰 has the  22nd most dribbles completed from all U21 players in Europe. Big talent.  #Midtjylland #FCMidtjylland https://t.co/CK44gv36mq" / X

Genç Yıldızın Piyasa Değeri ve Sözleşmesi

Piyasa değeri 1.5 milyon Euro olan Aral Şimşir, kulübü Midtjylland ile 2028 yılına kadar sözleşme imzalamış durumda. Ayrıca, U21 Milli Takımımızda da görev alan Aral Şimşir’in yetenekleri ve potansiyeli, Trabzonspor'un dikkatini çekmeye devam ediyor.

Trabzonspor asıl transfer bombasını sona saklamış! Doğuhan Aral Şimşir  imzayı atıyor

Trabzonspor, genç yeteneği kadrosuna katmak için harekete geçmeyi planlıyor. Aral Şimşir’in bordo-mavili formayı giymesi, Trabzonspor’un kanatlarını güçlendirecek ve takıma büyük katkı sağlayacak. Taraftarlar, genç yıldızın transferi ile ilgili gelişmeleri merakla bekliyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY