Fanatik Ro web sitesine konuşan Manea, Dragus'un Trabzonspor ile sözleşme imzalamasından önce duyduğu üzüntüyü dile getirdi. "EURO 2024'ten önce Trabzonspor'a imza attık, dolayısıyla yapacak bir şeyimiz yok. Denis'e inanıyorum ve Trabzonspor'la sözleşme imzaladığım anda ona uzun süre kalacağını düşünmediğimi söyledim" diyen Manea, bu durumun kendisini biraz üzdüğünü ifade etti.

Bordo-Mavililer, Şenol Güneş Yönetiminde Çalışmalarına Devam Ediyor Bordo-Mavililer, Şenol Güneş Yönetiminde Çalışmalarına Devam Ediyor

Manea ayrıca Trabzonspor'un teklifinin olağanüstü olduğunu vurgulayarak, "Trabzonspor'dan teklif geldiğinde, Avrupa'dan Draguş için elimizde somut bir teklif yoktu. Trabzonspor'un teklifi, mali açıdan olağanüstüydü. Evet, EURO 2024'ten önce imza attığımız için biraz üzgünüm" şeklinde konuştu.

24 yaşındaki Rumen santrfor, geçtiğimiz sezon Gaziantep FK formasıyla 35 maçta görev yaparak 15 gol kaydetmişti. Dragus'un performansı ve Trabzonspor macerası futbol kamuoyunda merakla takip edilmeye devam ediyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY