Trabzonspor’un Atakaş Hatayspor Maçı Hazırlıkları Devam Ediyor! Trabzonspor’un Atakaş Hatayspor Maçı Hazırlıkları Devam Ediyor!

Bu açıklamalardan sonra Bordo - Mavililere ortaklık teklif eden ‘Yabancı yatırımcının kim olduğu?’ Sorusu herkes tarafından sorulmaya başlandı.
 
Başkan Doğan, aynı açıklamasında kulübün yabancı yatırımcıya satılmasına şiddetle karşı olduğunu ifade ederken, “Trabzonspor taraftarın takımıdır. Satılmasına şiddetle karşıyım" demişti. Ancak bu noktada son sözün de kongre üyelerine ait olduğuna dikkat çekmişti. 

Peki bu Trabzonspor’a resmi teklifi yapan bu yabancı yatırımcı kim? 

Bu konuyla ilgili bugün Sözcü Gazetesinde dikkat çeken bir iddia dile getirildi. 

QATAR AİRWAYS SPONSOR OLACAK İDDİASI

Gazetenin iddiasına göre Trabzonspor’a Katar’ın Uluslararası Havayolu şirketi Qatar Airways'in bordo mavililere sırt sponsoru olacağı ve dört yıl için 16 milyon euro ödemeye hazır olduğu ifade edildi. Ancak bu konu da gazetede yine iddia olarak verildi. 

SUUDİ ARABİSTANLI FON ŞİRKETİ, HİSSELERİ ALMAK İSTİYOR İDDİASI

Gazetenin yine bir başka iddia konusu olarak verdiği bilgi ise, Suudi Arabistan kaynaklı bir fonun Trabzonspor’un hisselerini almak istediği yönünde… Bu gelişme de, gazete tarafından “Suudi Arabistan kaynaklı bir fonun ise Bankalar Birliği borcunu sıfırlayan Trabzonspor AŞ hisselerini almak istediği öne sürüldü. Hisse satışının oranı üzerinde görüşmeler yapıldığı iddia edildi” ifadeleriyle okuyucularına duyuruldu. 

Trabzonspor ile Arap Sermaye iddiaları daha önce de dile getirilmiş ancak sonrasında bu iddialar gerçekliğe kavuşmadan sonlanmıştı.

Kaynak: SÖZCÜ