Trabzonspor, santrfor pozisyonu için Club Brugge forması giyen Roman Yaremchuk ile ilgileniyordu. Ancak, yapılan görüşmelerde istenen mesafenin alınamadığı ve transferin çıkmaza girdiği ifade edildi. Bordo-mavililerin, Belçika ekibi ile yaptığı görüşmelerde anlaşma sağlanamaması üzerine transferi askıya aldığı öğrenildi.

Onuachu Transferinde de Maliyet Düşürülmeye Çalışılıyor Trabzonspor yönetimi, bir yandan Onuachu transferinde maliyetleri düşürmeye çalışırken, diğer yandan farklı alternatifler üzerinde de duruyor. Roman Yaremchuk transferindeki çıkmaz, bordo-mavililerin santrfor arayışını daha da yoğunlaştırdı.

Beşiktaş Maçıyla Esen Fırtına, Taraftarına Umut Verdi Beşiktaş Maçıyla Esen Fırtına, Taraftarına Umut Verdi

Club Brugge ile Yeniden Pazarlık Masası Mümkün Trabzonspor'un, Club Brugge ile yaptığı görüşmelerde istenen mesafeyi alamaması, transferin askıya alınmasına neden oldu. Ancak, Belçika ekibinin bonservis bedelinde indirime gitmesi halinde bordo-mavililerin yeniden pazarlık masasına oturabileceği de gelen haberler arasında. Roman Yaremchuk'un, Club Brugge ile olan sözleşmesi Haziran 2026'ya kadar devam ediyor.

Taraftarlar Umutla Bekliyor Trabzonspor taraftarları, yönetimin santrfor bölgesine yapacağı takviyeyi büyük bir heyecanla bekliyor. Roman Yaremchuk transferinde yaşanan bu gelişmeler, taraftarların beklentilerini bir süre daha ertelemesine neden oldu. Ancak, yönetimin bu pozisyona yapacağı takviye için alternatif arayışlarını sürdürmesi, taraftarları umutlandırıyor.

Trabzonspor Yönetiminin Hedefleri Trabzonspor yönetimi, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek adına yoğun mesai harcıyor. Santrfor transferindeki bu çıkmazın ardından, bordo-mavililer, alternatif isimlerle görüşmelerini sürdürüyor ve kadroya en uygun ismi katmak için çalışmalarına devam ediyor. Yönetim, taraftarlarına en kısa sürede müjdeli haberi vermek için çaba sarf ediyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN