Şampiyonluk sezonundaki Anastasios Bakasetas’ın boşluğunu doldurmak amacıyla transfer çalışmalarına hız veren Trabzonspor, birçok önemli ismi değerlendirmeye aldı. Bu isimler arasında son dönemde öne çıkan ise Anton Miranchuk oldu. Lokomotiv Moskova’da forma giyen 28 yaşındaki oyuncu, orta saha bölgesine yapılacak en kritik takviye olarak görülüyor.

Trabzonspor'da Bakasetas ile ilgili yeni sözleşme gelişmesi! - Trabzon  Haber Sayfası

Trabzonspor'un Sevilen İsmi Trabzon'a Geri Dönüyor; Avcı Onu Kampa Yetiştirmek İçin... Trabzonspor'un Sevilen İsmi Trabzon'a Geri Dönüyor; Avcı Onu Kampa Yetiştirmek İçin...

Bordo-Mavililer, orta saha bölgesine yapmayı planladığı bu transfer ile gücüne güç katmayı hedefliyor. Anton Miranchuk’un transferi, Trabzonspor’un şampiyonluk yolunda atacağı önemli adımlardan biri olarak değerlendiriliyor. Yönetim, teknik heyetin talepleri doğrultusunda bu transferi bitirmek için büyük çaba sarf ediyor.

Beşiktaş 10 numara transfer peşinde! Gündemdeki isim Anton Miranchuk

Önümüzdeki günlerde transfer sürecinin netleşmesi beklenirken, Trabzonspor’un Miranchuk hamlesi, spor camiasında büyük yankı uyandırdı. Eğer transfer gerçekleşirse, Bordo-Mavililer, şampiyonluk yarışında ciddi bir avantaj elde edecek.

СМИ: Миранчук сможет помочь «Локомотиву» в игре с «Зальцбургом»

Muhabir: AYŞE SANCAK