Trabzonspor Sağ Beke Yerli Transfer Bombasını Patlatıyor!

Avcı, Macaristan kampında yaptığı açıklamada, takımın sağ bek pozisyonu için yerli bir oyuncu aradıklarını belirtmişti. Adaylar arasında Mustafa Eskihellaç ve Bünyamin Balcı'nın yanı sıra, Eski Fenerbahçeli Göztepe'nin genç yeteneği Uğur Kaan Yıldız da dikkat çekiyor. Geçtiğimiz sezon Ümraniyespor'da kiralık olarak oynayan ve 1.Lig'de 29 maçta 4 gol, 3 asistlik performans sergileyen Uğur Kaan, Trabzonspor'un radarında bulunuyor.
Fenerbahçe forması giyen Uğur Kaan Yıldız kimdir? Kaç yaşında ve hangi  mevkide oynuyor? - Son dakika Fenerbahçe haberleri - Fotomaç

Pedro Malheiro Transferi Tamamlanmak Üzere! Trabzonspor Yerli Sağ Bek İçin Harekete Geçti!

Süper Lig Devi Transferi Resmen Bitirdi, Oyuncu Hafta Sonu İstanbul’da Süper Lig Devi Transferi Resmen Bitirdi, Oyuncu Hafta Sonu İstanbul’da

Boavista'da forma giyen Pedro Malheiro'nun transferinde son aşamaya gelen Trabzonspor, sağ bek bölgesine bir de yerli oyuncu kazandırmak için kolları sıvadı. Teknik Direktör Abdullah Avcı, kamptan dönen Serkan Asan'ın performansından memnun kalmadığını belirtmiş ve Macaristan kampında yerli bir sağ bek arayışında olduklarını ifade etmişti.
Uğur Kaan Yıldız - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Trabzonspor'un radarında Mustafa Eskihellaç, Bünyamin Balcı gibi oyuncuların yanı sıra, Göztepe'nin 21 yaşındaki yeteneği Uğur Kaan Yıldız da bulunuyor. Uğur Kaan, geçen sezon Ümraniyespor'da kiralık olarak oynadığı 29 maçta 4 gol ve 3 asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

Muhabir: AYŞE SANCAK