Trabzonspor'da kadroda yer açma çalışmaları sürerken, iki önemli oyuncunun ayrılığı gündemde. Bordo-Mavililer, 8 numara ve forvet transferleri için yer açmak adına Enis Bardhi ve Trezeguet'yi gözden çıkarmış durumda. Teklic'in ayrılığına kesin gözüyle bakılırken, dün Fountas ile sözleşme feshedildi. Özellikle Hong ve Onuachu'yu kadrosuna katmak isteyen Trabzonspor yönetimi, Bardhi ve Trezeguet'e takım bulmaları için mesaj verebilir.

Burak Yılmaz Tribünlerle Tartıştı: "Bu Kulübe Yanlış Yapmadım" Burak Yılmaz Tribünlerle Tartıştı: "Bu Kulübe Yanlış Yapmadım"

Trezeguet, Trabzonspor'a 4 milyon Euro bedelle transfer olmuş ve çıktığı 75 maçta 25 gol, 16 asist gibi dikkat çekici bir performans sergilemişti. Mısır Milli Takımı'nda ise 70 maçta 16 gol kaydeden Trezeguet, Bordo-Mavililer için önemli bir figür. Ancak, Trabzonspor'un bu transferdeki beklentisi en az 5 milyon Euro. Bu bedel karşılanmadığı sürece, oyuncunun satışına sıcak bakılmıyor. Bardhi ve Trezeguet'nin takımdan ayrılıp ayrılmayacağı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Muhabir: BİROL SANCAK