Eleştiriler, Başkan Ertuğrul Doğan ve yönetim kuruluna seslenerek, Avcı’yı savunan bu kişilerin kulüpten temizlenmesi gerektiğine vurgu yapıyor. Aksi takdirde, kaç teknik direktör gönderilirse gönderilsin kulübün yaralarının sarılamayacağı ifade ediliyor.

Trabzonspor İçin Alman Ekolü Önerisi

Yeni teknik direktör arayışında olan Trabzonspor’da, Alman bir teknik direktörün kulübün geleceği için en doğru tercih olacağı savunuluyor. Alman futbol ekolünün disiplinli yapısı ve altyapıya verdiği önem nedeniyle tercih edilmesi gerektiği belirtiliyor. Mevcut kadronun aslında iyi olduğuna dikkat çeken yorumlar, sorunun sadece teknik direktörde olduğuna işaret ediyor.

Geçmişte, tam anlamıyla hazır olmayan eski futbolcuların teknik direktörlük görevine getirilmesinin yanlış olduğu vurgulanıyor. Özellikle altyapıya ve genç oyunculara önem veren bir hocanın Trabzonspor için hayırlı olacağı düşünülüyor. Alttan gelen oyuncuların şans bulamadığı mevcut düzenin değiştirilmesi gerektiği belirtilerek, Trabzonspor’un altyapıya yatırım yapması gerektiği üzerinde duruluyor.

Efsane Başkan Mustafa Şamil Ekinci Alkışlarla Uğurlanacak! Efsane Başkan Mustafa Şamil Ekinci Alkışlarla Uğurlanacak!

Sonuç olarak, Trabzonspor’da doğru bir teknik direktör seçimi ve altyapıya verilen önemin artırılması, kulübün geleceği açısından kritik önem taşıyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK