"Avrupa’ya St. Gallen yenilgisiyle veda eden Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı’nın görevine son verildi. Yeni hoca için Şenol Güneş ve Fatih Tekke isimleri ön planda."

Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı ile yollarını ayırdı. İsviçre’nin 2. sınıf takımı St. Gallen karşısında yaşanan mağlubiyetin ardından Avrupa’ya veda eden Bordo-Mavililerde, taraftarın beklentisi karşılık buldu ve Avcı’nın görevine son verildi. Teknik direktörlük koltuğu için camianın beklentisi ise tecrübeli isim Şenol Güneş ve Trabzonspor’un efsane golcüsü Fatih Tekke üzerinde yoğunlaşıyor.

Güneş Temkinli, Tekke Hazır

İlk temas kurulan Şenol Güneş, Trabzonspor’un teklifine temkinli yaklaşırken, camianın kanaat önderlerinin Güneş’i ikna etmeye çalıştığı öğrenildi. Ancak Güneş’in Trabzonspor’un teklifine sıcak bakmayıp kabul etme ihtimalini yüzde 50 olarak dile getirdiği belirtiliyor. Bu durum karşısında Trabzonspor yönetimi, ibreyi Alanyaspor’da görev yapan Fatih Tekke’ye çevirdi.

Fırtına Pes Etmedi, Umut Bozok Ve Denswil İle Puanı Kurtardı! Fırtına Pes Etmedi, Umut Bozok Ve Denswil İle Puanı Kurtardı!

Çavuşoğlu’ndan İzin Aldı

Şenol Güneş’in milli takım için beklenti içinde olduğu ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan haber beklediği iddia edilirken, Fatih Tekke’nin ise Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile görüştüğü ve kendisine “Gidebilirsin” yanıtını aldığı bilgisi kulislerde yaygın olarak konuşuluyor. Trabzonspor, tecrübeli bir isimle yola devam etmek için kararını önümüzdeki günlerde netleştirecek.

Muhabir: BİROL SANCAK