A Milli Takımımızın Teknik Direktörü Vincenzo Montella, UEFA Konferans Ligi play-off turunda St. Gallen ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor’un kampını ziyaret etti. İtalyan teknik adam, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile bir araya gelerek, bordo-mavili ekibe başarı dileklerini iletti.

Montella, Avcı’ya St. Gallen maçı öncesi destek mesajı vererek, “Takımınıza başarılar diliyorum. Bu zorlu deplasmandan iyi bir sonuçla dönmenizi temenni ediyorum,” ifadelerini kullandı. Ziyaretin ardından Abdullah Avcı, Montella’nın bu jestinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Avrupa Basını, Yusuf Yazıcı'nın Yeni Adresini Açıkladı! Avrupa Basını, Yusuf Yazıcı'nın Yeni Adresini Açıkladı!

İki deneyimli teknik adam, ziyaret esnasında Türk futbolu ve milli takımı ilgilendiren konular hakkında fikir alışverişinde bulundu. Abdullah Avcı, Montella’nın bu nazik ziyaretinin takım için moral verici olduğunu belirterek, “Montella’nın ziyareti bizi mutlu etti. Milli takımı ve Türk futbolunu ilgilendiren konularda verimli bir sohbet gerçekleştirdik,” dedi.

Montella’nın bu anlamlı ziyareti, Trabzonspor camiasında olumlu bir etki yaratırken, bordo-mavili ekip St. Gallen maçı öncesinde moral depoladı.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN