Trabzonspor’da, Eren Elmalı’nın doğum günü renkli görüntülerle kutlandı Trabzonspor’da, Eren Elmalı’nın doğum günü renkli görüntülerle kutlandı

Avcı'nın rotasyondaki mevcut stoperlerden memnun olmaması, özellikle bu bölgeye yapılacak takviyelerin önemini arttırıyor. Trabzonspor'un stoper hattında yaşanan eksiklikler nedeniyle geçen sezon sık sık orta saha oyuncusu Batista Mendy'i bu pozisyonda kullanmak zorunda kaldığı biliniyor. Ancak, önümüzdeki sezon için Avcı, stoper pozisyonunda iki garantili isimle yola çıkmak istiyor.

Kiralık sözleşmesi biten Benkovic'in yanı sıra Joaquin Fernandez, Baniya ve Denswil gibi isimlerin de takımda düşünülmediği belirtiliyor. Yüksek maliyetleri nedeniyle Denswil ve Fernandez'in ayrılması zor olabilirken, Baniya için bazı kulüplerin ilgisinin olduğu ancak Trabzonspor'un bu oyuncuları elinden çıkarmak istediği ifade ediliyor.

Trabzonspor yönetimi, stoper bölgesine iki yabancı oyuncu transfer etmeyi hedefliyor. Bu oyunculardan birinin tecrübeli ve lider bir isim olması öncelikli tercihler arasında yer alıyor. Bu doğrultuda gündemdeki isimlerden biri de Atletico Madrid'den ayrılmaya karar veren Stefan Savic. Trabzonspor'un yönetimi, Savic'in transferi için çalışmalarını sürdürürken, Abdullah Avcı'nın da 33 yaşındaki oyuncuyla kısa zamanda görüntülü bir görüşme yapacağı belirtiliyor.

Stefan Savic'in Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da ilgisini çektiği ancak en iyi teklifi Trabzonspor'un yaptığı ifade ediliyor. Savic'in menajeriyle Bordo-Mavililer'in bir süredir temas halinde olduğu ve transfer için girişimlerde bulunduğu bildiriliyor. 2011 yılında Partizan'dan Manchester City'ye transfer olan Savic, sonrasında Fiorentina ve Atletico Madrid'de forma giydi. Geçtiğimiz sezon 33 resmi maçta oynayan 1.87 boyundaki savunmacının Atletico Madrid'le 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor ancak bonservis konusunda kolaylık sağlanması bekleniyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN