Kulüpleriyle Ters Düştüler

Bu transfer döneminde kadroya katılmaları konusunda yoğun mesai harcanan iki yıldız oyuncu için de kulüpleriyle görüşmeler devam ediyor. Başkan Ertuğrul Doğan, Paul Onuachu ve Muhammed Cham transferlerinde olumlu mesafe kat ettiklerini açıklamıştı.

Müjdeli Haber Bekleniyor

Her iki oyuncu da Trabzonspor’a transfer olabilme adına adeta kulüpleriyle ters düştü. İki oyuncu da takımlarından ayrı olarak Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı’nın vermiş olduğu özel programlar dahilinde bireysel antrenmanlarını sürdürüyor. Avcı, iki oyuncu için gelecek müjdeli haberi bekliyor.

Simon Banza, Beşiktaş Maçında Göz Dolduran Performans Sergiledi Simon Banza, Beşiktaş Maçında Göz Dolduran Performans Sergiledi

Paul Onuachu ve Muhammed Cham’ın Trabzonspor’a transfer olma adına ortaya koydukları tavır, Bordo-Mavili taraftarlar tarafından da büyük beğeni topladı. Trabzonspor taraftarları, bu iki yıldız oyuncunun takıma katılmasıyla şampiyonluk yolunda önemli bir adım atılacağına inanıyor. Yönetim ve teknik ekip, bu transferleri gerçekleştirmek için yoğun çaba harcıyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN