Bordo-Mavililer, Macaristan Kampında Eksik İsimlerle Çalışmalarını Sürdürüyor

Umut Bozok Şenol Güneş’le Yeniden Doğuş Peşinde Umut Bozok Şenol Güneş’le Yeniden Doğuş Peşinde

Milli Takım Oyuncuları Antrenmanda Yer Almadı

Bu sabah gerçekleştirilen çalışmada, milli takımlarda bulunan Uğurcan Çakır, Denis Draguş, Thomas Meunier ve Poyraz Efe Yıldırım antrenmana katılmadı. Milli görevde olan oyuncuların yokluğu, antrenman programını etkilerken, takımın geri kalan kısmı çalışmalarına devam etti.


Kadroda Düşünülmeyen 6 Yabancı Futbolcu Kampta Yok

Öte yandan, yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Tonio Teklic, Dimitrios Kourbelis, Maxi Gomez, Montasser Lahtimi, Joaquin Fernandez ve Ognjen Bakic Macaristan kampı kadrosunda yer almıyor. Teknik Direktör Abdullah Avcı, bu futbolculara kadroda yer vermedi ve kendilerine yeni kulüp bulmaları yönünde bildirim yapıldı.

Ognjen Bakic


Joaquin Fernandez


Montasser Lahtimi


Maxi Gomez


Dimitrios Kourbelis


Tonio Teklic


Trabzonspor'dan İsimlerin Üstü Çizildi

Trabzonspor’un, yeni sezona daha dinamik ve uyumlu bir kadro ile başlamayı hedeflediği bu kararla birlikte netlik kazanmış oldu. Bordo-Mavililer, eksiklere rağmen yeni sezon hazırlıklarını sürdürerek, güçlü bir başlangıç yapmayı amaçlıyor.


Trabzonspor taraftarları, takımın bu önemli değişikliklerle nasıl bir performans sergileyeceğini merakla beklerken, Abdullah Avcı'nın kararlılığı ve stratejisi yeni sezon için umut verici olarak değerlendiriliyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU