Başlık: Trabzonspor'dan Şok Hamle! Mykolo Shaparenko İçin Girişimlere Başladı

Trabzonspor yönetimi, orta saha transferi için 25 yaşındaki Ukraynalı oyuncu Shaparenko ile ilgilenmeye başladı ve oyuncunun fiyatını sordu. Yönetim, yıldız oyuncu için yapılan fiyat araştırmasında yüksek bir bonservis talebiyle karşılaştı. Bu durum, transfer girişimlerinin henüz olgunlaşmadan askıya alınmasına neden oldu.

Mykola Shaparenko - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

2018 yılından itibaren Dinamo Kiev forması giyen Shaparenko, toplam 171 maçta 24 gol ve 24 asistlik performans sergiledi. Düzenli olarak forma giymeye başladığı ilk dönemlerde “altın çocuk” olarak görülen Shaparenko ile Manchester United, Arsenal, Chelsea gibi Premier Lig'in dev kulüpleri de ilgilenmişti.

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, Kayserispor Beraberliğini Değerlendirdi Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, Kayserispor Beraberliğini Değerlendirdi

Mykola Shaparenko (UKR) :: Photos :: soccerzz.com

Shaparenko, Ukrayna Milli Takımı’yla da 34 maçta görev alıp 2 gol kaydetti. 9 milyon Euro piyasa değeri olan Shaparenko'nun Dinamo Kiev ile 1 yıllık sözleşmesi bulunuyor.Trabzonspor, orta saha transferinde henüz istediği sonuca ulaşamadı ve bu nedenle alternatif isimlerle ilgili yeni girişimlerde bulunmaya devam ediyor. Shaparenko ismi gündeme gelse de, pahalı bir transfer operasyonu olmasından dolayı şimdilik beklemeye alındığı ifade ediliyor.

Trabzonspor taraftarları, yönetimin transfer sürecindeki adımlarını yakından takip ediyor ve yeni gelişmeleri merakla bekliyor.Transfer dönemi boyunca Trabzonspor’un sürpriz hamleleri devam edecek gibi görünüyor. Bordo-mavililer, güçlü bir kadro kurarak yeni sezonda hem ligde hem de Avrupa’da iddialı bir performans sergilemeyi hedefliyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK