"2 Takviye Daha Yapacağız"

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi play-off turunda St. Gallen ile karşı karşıya gelmeye hazırlanırken, teknik direktör Abdullah Avcı maç öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Avcı, hem takımın mevcut durumu hem de transfer çalışmaları hakkında önemli bilgiler verdi.

Trabzonspor-Gaziantep FK Maçının Hakemi Belli Oldu! Trabzonspor-Gaziantep FK Maçının Hakemi Belli Oldu!

Transfer çalışmalarına değinen Avcı, "Trabzonspor taraftarının güvene, morale ve kısa zamanda başarılara ihtiyacı var. İyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum. 2 oyuncu daha kadroya katıldığında, kısa sürede herkesin mutlu olacağı bir Trabzonspor'u taraftarlarımızın önüne koyacağız," dedi. Ayrıca, bu transferlerin ardından devre arasına kadar başka bir planları olmayacağını belirtti.
Abdullah Avcı'dan eleştiri: Hiç şık olmadı- Son Dakika Spor ...

"Trabzonspor Karakteriyle Mücadele Edecek"

Abdullah Avcı, Trabzonspor’un İstanbul takımlarıyla ekonomik olarak yarışmasının mümkün olmadığını, ancak karakteri ve organizasyonu ile bu mücadeleyi sürdüreceğini ifade etti. "İyi bir takım olacağız, bunu da zaman gösterecek," diyerek, taraftarlarına sabır ve destek çağrısında bulundu.
Abdullah Avcı'dan Fenerbahçe açıklaması - Kütahya Haber

Zorlu Süreçten Geçtiklerini İtiraf Etti

Avcı, geçen haftaki Rapid Wien maçına da değinerek, "Beni ve ekibimi son derece yordu," şeklinde konuştu. Teknik direktör, bu süreçte yaşadıkları zorluklara rağmen, takım olarak daha güçlü bir çıkış yapacaklarına inandığını belirtti. "Umarım bu çıkış yarın St. Gallen maçıyla başlar," ifadeleriyle de, maç öncesinde motivasyonlarını yüksek tuttuklarını dile getirdi.
Abdullah Avcı dan Trezeguet ve Onuachu açıklaması | beIN SPORTS ...

Trabzonspor camiası, Abdullah Avcı’nın açıklamalarıyla birlikte yeni transferlerin takıma nasıl bir katkı sağlayacağını merakla beklerken, St. Gallen karşısında alınacak sonuç, takımın geleceği açısından büyük önem taşıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ