Abdullah Avcı’dan Transfer ve Maç Öncesi Kritik Açıklamalar! Trabzonspor’da Umutlar Yükseliyor

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi play-off turunda St. Gallen’e konuk olmaya hazırlanırken, teknik direktör Abdullah Avcı, maç öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Hem takımın durumu hem de transfer çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulunan Avcı, taraftarları umutlandıran mesajlar verdi.

"İki Transfer Daha Yapacağız"

Şenol Güneş’in Felsefesi Trabzonspor’da Yeni Bir Dönemi Başlatıyor Şenol Güneş’in Felsefesi Trabzonspor’da Yeni Bir Dönemi Başlatıyor

Transfer sürecine değinen Avcı, "Trabzonspor taraftarlarının ve camianın yakın zamanda başarıya ihtiyacı var. İyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum. Son iki oyuncumuzun da gelmesiyle birlikte, herkesin mutlu olacağı Trabzonspor'u taraftarlarımızın önüne koyacağız," dedi. Avcı, bu transferlerin kısa süre içinde tamamlanacağına inandığını ifade etti.

"Geçen Haftaki Maç Bizi Çok Yordu"

Geçtiğimiz haftaki Rapid Wien maçını değerlendiren Avcı, "Bu oyun artık detayların önem kazandığı bir organizasyon oyunudur. 1-2 kişinin oyuna girmediği senaryoda organizasyon tamamen bozuluyor, biz geçen hafta bunu yaşadık. Oyun; beni, ekibimi ve oyuncuları son derece yordu," diyerek, maçın zorluğuna dikkat çekti. Ancak Avcı, St. Gallen maçında kadroda yapacağı değişikliklerle takımı yeniden ayağa kaldırmayı hedefliyor.

"Kenar Oyunları ve Pivot Forvetler"

Kadro planlaması hakkında da bilgi veren Avcı, "Kenar oyunları futbolda çok değerli. Trabzonspor'un son 3 forveti pivot forvet ve hepsi ligde başarılı olmuş oyuncular. Bu yönde görüşmelerimizi sürdürüyoruz, ama maliyetleri de göz önünde bulunduruyoruz. Umarım milli takım arası öncesi bu transferleri tamamlarız," dedi.

Trabzonspor camiası, Abdullah Avcı’nın bu açıklamalarıyla birlikte yapılacak transferler ve takımın geleceği hakkında umut dolu. St. Gallen karşısında alınacak sonuç, hem Avrupa’da hem de ligde Trabzonspor’un gidişatını belirleyecek.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN