Ardından Marcel Hartel'in adı gündeme geldi ve en son olarak da Stefan Schwab transferi gündeme geldi. 33 yaşındaki Avusturyalı orta saha oyuncusuyla Trabzonspor'un Mallorca'da gerçekleştirdiği ilk görüşmenin olumlu geçtiği iddia edildi.

Trabzonspor'un orta sahayı güçlendirmek için harekete geçtiği bilinirken, John Lundstram'ın transferinde ise İngiltere'den sürpriz bir haber geldi. İngiliz oyuncu, Premier Lig'in yeni takımı Ipswich Town ile de görüşme halinde olduğu belirtiliyor. Bu durum, Lundstram transferinin beklenenden farklı bir şekilde gelişebileceğine işaret ediyor.

Ayrıca Trabzonspor'un orta saha için diğer alternatifleri üzerinde de durduğu görülüyor. Yönetim, St. Pauli'den ayrılan Marcel Hartel'i transfer listesine eklediği iddialarıyla ilgili olarak her ne kadar yalanlasa da Alman basını bu transfer iddiasını sürdürüyor.

Ancak Trabzonspor'un transfer gündeminde en çok konuşulan isimlerden biri PAOK'un kaptanı Stefan Schwab oldu. Razvan Lucescu'nun isteği doğrultusunda hareket eden Trabzonspor, Schwab'ı kadrosuna katmaya çok yakın olduğu konuşuluyor. Mallorca'da gerçekleşen görüşmenin olumlu geçtiği ve prensip anlaşmasına varıldığı belirtilirken, Schwab'ın Trabzonspor'a transfer olmak istediği ancak PAOK'un teklifine memnun olmadığı ifade ediliyor. Trabzonspor'un Schwab'a sunduğu teklifin, süre ve rakamsal açıdan PAOK'un teklifinden daha cazip olduğu belirtiliyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN