Glasgow Rangers kaptanı James Tavernier, Trabzonspor'a transfer söylentileri hakkında konuştu. Trabzonspor'un Pedro Malheiro'yu transfer ettiği dönemde, 32 yaşındaki İngiliz sağ bekin adı sıkça bordo-mavililerle anılmıştı.

Ünlü İtalyan gazeteci Fabrizio Romano bile Tavernier'ın Trabzonspor'a transferiyle ilgili haberler paylaşmıştı. Ancak Trabzonspor, Boavista'dan Pedro Malheiro ile anlaşmasına rağmen transfer dedikoduları dinmedi.

TAVERNİER'DEN NET AÇIKLAMA

Tavernier, transfer söylentilerine ilişkin yaptığı açıklamada, "Hiçbir şeye aldırış etmiyorum. Uzun bir süredir spekülasyonlar var," dedi.

PROFESYONELLİĞİNİ VURGULADI

Açıklamalarına devam eden Tavernier,

Geçen sezonun sonlarına doğru bu konuya değinmiştim, kendimi tamamen işime adamış durumdayım. Zihniyetim her zaman bu yönde olacak, kendimi tamamen işime adamış bir şekilde, her geçen gün kendimi ve takımı daha ileriye taşımak için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Her gün antrenmana gelmek benim için büyük bir keyif, rüyayı yaşıyorum.

ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş’ten radikal değişiklikler geliyor Şenol Güneş’ten radikal değişiklikler geliyor

James Tavernier'in bu açıklamaları, transfer söylentilerini net bir şekilde reddederek, profesyonel bir futbolcu olarak işine odaklandığını gösterdi. Trabzonspor taraftarları ise bu açıklamaların ardından farklı transfer hedeflerine yönelebilir.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN