Trabzonsporlu Onuachu'nun Transfer İddiaları İstanbul Basınında Gündemde! Trabzonsporlu Onuachu'nun Transfer İddiaları İstanbul Basınında Gündemde!

Gol Makinesi: Trabzonspor'un Ası Olan Paul Onuachu
Ligde 12 golle bordo-mavililerin en skorer oyuncusu olan Nijeryalı forvet, Samsunspor karşısında da takımının en büyük kozu olacak. Onuachu, bu akşam da gol serisini sürdürmeyi hedefliyor.
542125

Gaziantep FK maçındaki performansıyla takımını sırtlayan Onuachu, hücum hattındaki etkisiyle rakipler için büyük bir tehdit oluşturuyor. Trabzonspor'un Samsunspor'u devirmek için en güçlü silahı olan Onuachu'nun performansı, maçın kaderini belirleyebilir.

PAUL ONUACHU'NUN BELİRLEYİCİ ROLÜ

Bordo mavili formayla çıktığı 18 lig maçında, Paul Onuachu 12 gol ve 4 asist kaydetti. Takımının en etkili hücum silahı olan Onuachu, Trendyol Süper Lig'de her 83 dakikada bir skora katkı sağladı.

Trabzonspor ise Onuachu'nun fileleri havalandırdığı 9 maçta 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti, toplamda 22 puan kazandı.

Trendyol Süper Lig'in 34 haftası geride kalırken, Trabzonspor 12 yenilgi aldı. Bu maçların 9'unda ise Onuachu kadroda yer almadı.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA