Yeni Sezon Hazırlıkları

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, şampiyonluk hedefi doğrultusunda iddialı bir kadro planlaması yapıyor. Teknik kadronun yanı sıra oyuncu kadrosunun da yüzde 80'lik bölümünde önemli değişikliklere gitmeye hazırlanan Karadeniz ekibi, Nwakaeme, Dragus, Lundstram, Barisic, Cihan Çanak ve Ozan Tufan takviyelerini yaptı. Ayrıca, Pedro Malheiro transferini de bitirmek üzere. Stoper, orta saha ve santrfor bölgesi için temaslar devam ediyor.

Geniş Derinliğe Sahip İskelet Kadro

Trabzonspor, tecrübeli ve genç futbolcuları kadrosuna katarak geniş derinliğe sahip bir iskelet kadro oluşturmayı planlıyor. Gündemindeki isimler arasında Wesley Hoedt, Stefan Savic, Okay Yokuşlu, Muhammed Cham ve Onuachu gibi oyuncular bulunuyor. Teknik Direktör Abdullah Avcı, rekabeti ön plana çıkartarak geniş derinliği olan bir takım iskeletini oluşturmayı hedefliyor.

Sezon İçin İki Farklı Kadro Planı

Trabzonspor'da Sevindiren Haber! Nwakaeme Ve Vısca Takıma Döndü Trabzonspor'da Sevindiren Haber! Nwakaeme Ve Vısca Takıma Döndü

Abdullah Avcı, sezonu 55 maç üzerinden planlarken, A ve B planları olan farklı sistemleri saha içinde uygulayabilecek kadro temellerini oluşturuyor. Süper Lig, Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası'nda yarışabilecek bir kadronun oluşumu için yönetim kurulu da yoğun bir mesai harcıyor.

Vadedilen Futbol Bekleniyor

Tecrübeli teknik adamın geçtiğimiz sezon vadettiği 'hızlı, temaslı ve agresif oyun planı' için bordo-mavili taraftarlar, sahada mücadeleci bir Trabzonspor görmek için sabırsızlanıyor. Bazı transferler yetişmese de ilk sınavını 25 Temmuz Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu'nda Ruzomberok'a karşı verecek olan Karadeniz ekibi, yeni yapılanması ve oyun planıyla görücüye çıkacak. Bu mücadelenin rövanşı ise 1 Ağustos'ta Trabzon'da oynanacak.

Trabzonspor, yeni sezona güçlü bir başlangıç yapmayı ve taraftarlarına vadettiği futbolu sahada sergilemeyi hedefliyor. Taraftarlar, Abdullah Avcı'nın yeni oyun planını merakla bekliyor ve takımlarının performansını heyecanla izlemeye hazırlanıyor.

Kaynak: İHA