Takımdan ayrılması gündemde olan diğer isimler arasında Taxiarchis Fountas, Tonio Teklic, Mislav Orsic ve Stefano Denswil bulunuyor. 

Denswil'in yüksek maaşı nedeniyle sözleşme feshi konusunda zorluk yaşanırken, Orsic'in Dinamo Zagreb'e kiralanabileceği iddia ediliyor. Fountas ile ülkesinin takımları ilgilenirken, Teklic'in Süper Lig veya Hırvatistan'dan bir takıma transfer olma ihtimali bulunuyor.

Trabzonspor'dan ayrılması beklenen bir diğer isim ise Umut Bozok. Kadro dışı kaldıktan sonra affedilen oyuncunun, Trabzonspor’dan ayrılmaya hazırlandığı öğrenildi. Menajeri kulüp arayışında bulunuyor.

Trabzonspor, bu ayrılıkların yanı sıra genç oyuncularını satarak kasasını doldurmayı da başardı:

Murat Cem Akpınar: Sakaryaspor’a 15 milyon TL karşılığında transfer oldu. Anlaşmaya göre, Sakaryaspor’un oyuncuyu başka bir kulübe transfer etmesi durumunda, Trabzonspor %30 pay alacak.

Batuhan Kör: Van Spor FK’ya 7 milyon TL karşılığında transfer edildi. Van Spor FK, olası bir sonraki transferden %20 pay verecek.

Hakan Yeşil: Pendikspor’a 11 milyon TL karşılığında transfer oldu.

Şenol Güneş’ten radikal değişiklikler geliyor Şenol Güneş’ten radikal değişiklikler geliyor

Göktan Gürpüz: Fatih Karagümrük’e sezon sonuna kadar bedelsiz olarak kiralandı.

Trabzonspor, transfer döneminde kadrosunu şekillendirmeye devam ederken, bu ayrılıkların ardından hangi oyuncularla takviye yapacağı merakla bekleniyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN