Resmi bir açıklama yapılmasa da Başkan Ertuğrul Doğan’ın hedefindeki isimlerin forvet olarak Nijeryalı Paul Onuachu ve Hollandalı Wout Weghorst, stoper olarak ise Watford’da oynayan 30 yaşındaki Wesley Hoedt olduğu biliniyor.


Southampton Pişman Olacak!

Stoper transferinde oyuncu ile kesin olarak anlaşmaya varıldığı, kulübü ile de son detayların görüşüldüğü öğrenildi. Forvet transferinde ise Southampton’un hala 10 milyon Euro bonservis ücretinde ısrar etmesi üzerine ibrenin 31 yaşındaki Hollandalı forvet Wout Weghorst’a döndüğü belirtildi. İngiliz ekibi Burnley küme düştüğü için Championship’te forma giymek istemeyen Hollandalı oyuncunun Bordo-Mavililerle maddi konularda anlaşmaya vardığı ve Trabzonspor'a gelmeye hazır olduğu bildirildi.

Başkan Ertuğrul Doğan’ın Avrupa seferi, Trabzonspor'un kadro güçlendirme çalışmalarında son aşamaya gelindiğini gösteriyor. Taraftarlar, yapılacak transferlerin takıma büyük katkı sağlayacağını umarak sabırsızlıkla resmi açıklamaları bekliyor.

Stefan Savic’in MR Sonuçları Çıktı: Gaziantep Maçında Oynayabilecek Mi? Stefan Savic’in MR Sonuçları Çıktı: Gaziantep Maçında Oynayabilecek Mi?

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU