Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, Kayserispor Beraberliğini Değerlendirdi Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, Kayserispor Beraberliğini Değerlendirdi

EKONOMİK DURUM VE GELECEK PLANLARI

Başkan Ertuğrul Doğan, kulübün mali durumuna dikkat çekerek şunları söyledi: "Trabzonspor hep üzerine koymalı. Şampiyonluk arasında uzun süreler olmamalı. Sürekli kupalar kazanmak gerek ancak bunun içinde belli başlı şeylerin oturması gerek. Özellikle ekonomi çok önemli. Bu anlamda ilerleyen günlerde açıklamamız olacak. Artık yavaş yavaş yönetilebilir bir borcu olan ve borcunun büyük kısmını azaltmış bir Trabzonspor ile önümüzdeki yıllar içerisinde rakiplerle mücadele edeceğiz."

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Stat sponsorluğu anlaşmamızı pazartesi  ya da salı günü açıklayacağız - Son Dakika Spor Haberleri

Doğan, Trabzonspor'un borçlarını azaltma ve ekonomik anlamda sürdürülebilir bir yapıya kavuşma hedefinde olduklarını vurguladı. Başkan, "Ekonomiyi düzeltmek, başarının anahtarıdır. Bu yönde attığımız adımların sonuçlarını yakında paylaşacağız" diyerek taraftarlara umut verdi.

Trabzonspor'un kuruluşunun 56'ncı yıl dönümü kutlanıyor

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın açıklamaları, bordo-mavili camiada büyük bir heyecan yaratırken, kulübün geleceğe dair güçlü adımlar atacağına dair inancı pekiştirdi. Taraftarlar, önümüzdeki günlerde yapılacak açıklamaları merakla bekliyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK