Trabzonspor'da Roman Yaremchuk Transferi İçin Büyük Adım! 8 Milyon Euro Anlaşması

Trabzonspor, yeni sezon için transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, 5 transferi tamamlamış olan bordo-mavililer için dikkat çekici bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Belçikalı gazeteci Sacha Tavolieri, bir süredir adı Trabzonspor ile anılan Roman Yaremchuk'un transferi konusunda önemli bilgiler paylaştı. Tavolieri'nin iddiasına göre, Trabzonspor, Clube Brugge ile 8 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardı. Ancak oyuncu ile henüz kesin bir anlaşma sağlanmadı.

Sacha Tavolieri, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Trabzonspor, Roman Yaremchuk için 8 milyon € civarında kalıcı transfer konusunda Clube Brugge ile anlaşmaya vardı. Ancak Yaremchuk ile Trabzonspor arasında hâlâ bir anlaşma sağlanamadı. Üç yıllık sözleşme + bir yıllık opsiyon masada," ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'dan Çifte Transfer Hamlesi! İkisinden Biri Gelecek Trabzonspor'dan Çifte Transfer Hamlesi! İkisinden Biri Gelecek

Trabzonspor'un transfer çalışmalarında Yaremchuk gibi önemli bir ismi kadrosuna katmak için yaptığı bu hamle, bordo-mavili taraftarlar arasında büyük heyecan yarattı. Transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Muhabir: AYŞE SANCAK