Yeni Sezon Planlamasında Yer Bulamayan Teklic, Erzurumspor Yolcusu Yeni Sezon Planlamasında Yer Bulamayan Teklic, Erzurumspor Yolcusu

Trabzonspor Başkanı'ndan Açıklama

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Onuachu’nun durumu hakkında umut verici açıklamalarda bulundu. Doğan, “Onuachu ile aramızda bir problem yok. Ailesi de şehri çok sevdi. Kalmak istediğini tekrarladı. Kulübü rakamda yavaş yavaş aşağı geldi. İnşallah önümüzdeki hafta bu işi noktalandırmak istiyoruz. Olumlu ilerliyor” dedi.

343 Studio - Onuachu yoksa Trabzonspor da yok!

Antrenmanlara Başladı

Nijerya basınında yer alan haberlere göre, Southampton Teknik Direktörü Russell Martin, Paul Onuachu’nun takımla birlikte çalışmalara başladığını doğruladı. Bu gelişme, Onuachu’nun transfer sürecinin halen devam ettiğini gösteriyor.

Paul Onuachu Süper Lig'e Trabzonspor'dan farklı bir formayla dönüyor |  Goal.com Türkçe

Onuachu'nun Trabzonspor Kariyeri

29 yaşındaki futbolcu, bordo mavili forma altında 25 maçta 17 gol ve 4 asistlik etkileyici bir performans sergiledi. Bu başarılı performansıyla Trabzonspor taraftarlarının sevgisini kazanan Onuachu’nun, İngiliz ekibi Southampton ile Haziran 2026’ya kadar kontratı bulunuyor.

Paul Onuachu'da Flaş Karar! - Trabzonspor Haberleri: Son Dakika Trabzonspor  Gelişmeleri, 2023 TS Transfer Haberleri

Trabzonspor, Onuachu’nun transferini tamamlamak için görüşmelerini sürdürürken, taraftarlar Nijeryalı golcünün yeniden bordo mavili formayı giyeceği günü sabırsızlıkla bekliyor. Transferin önümüzdeki hafta netlik kazanması bekleniyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK