Sakatlıktan Dönen Anthony Nwakaeme, Kayserispor Maçında Skora Katkı Sağladı Sakatlıktan Dönen Anthony Nwakaeme, Kayserispor Maçında Skora Katkı Sağladı

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Süper Lig'e çıkışlarının 50. yılı ve kulübün 57. kuruluş yıldönümü etkinlikleri sırasında gazetecilere yaptığı yarı şaka, yarı ciddi açıklamayla büyük merak uyandırdı. Doğan, "Ben transferi bitirdim, siz hala uyuyorsunuz!" diyerek gazetecilere takıldı.

HANGİ OYUNCU KASTEDİLDİ?

Başkan Doğan'ın bu açıklamasının ardından gözler iki oyuncuya çevrildi: Paul Onuachu ve Wout Weghorst. Southampton kulübünün Onuachu için 10 milyon Euro bonservis ücreti talep etmesi, Trabzonspor'un ibresini 31 yaşındaki Hollandalı golcü Weghorst'a yönlendirdiği yorumlarına yol açtı. Weghorst ve kulübü Burnley ile anlaşmaya varıldığı ve transferin kısa süre içinde açıklanacağı belirtiliyor.

BONUSLARLA ANLAŞMA SAĞLANDI

İngiliz kulübü başlangıçta Trabzonspor'dan 6 milyon Euro bonservis talep etmişti. Ancak iki kulübün, bonuslarla birlikte 4.5 - 5 milyon Euro civarında bir ücrette mutabık kaldıkları ifade edildi.

Başkan Doğan'ın açıklamaları, Trabzonspor taraftarlarını heyecanlandırırken, transferin resmiyet kazanması dört gözle bekleniyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK