Trabzonspor Başkanı, kulübün 4 oyuncuyla anlaştığını ve 2 oyuncunun da transfer sürecinin devam ettiğini belirtti. Ancak resmi açıklamalar yapılmadığı için transferlerle ilgili kesin bilgiler henüz net değil. Ancak her gün yeni bir iddia gündeme geliyor, bu da taraftarları heyecanlandırıyor. Bu transfer müjdesiyle birlikte, Başkan Doğan'ın "Duyunca inanamayacağınız transferler yapacağız." sözü tekrardan gündeme geldi.

Heyet, Trabzonspor tesislerinde Asbaşkan Zeyyat Kafkas ve Abdullah Avcı tarafından ağırlandı. Görüşmede, komşu Gürcistan'da yapılması planlanan bir tesisle ilgili bilgi alışverişi yapıldı. Özellikle Kachakhidze'nin bulunması dikkat çekiciydi çünkü onun portföyünde, Avusturya Ligi'nde yılın futbolcusu seçilen ve "Gürcü Messi" lakabıyla anılan Otar Kiteishvili bulunuyor.

28 yaşındaki sol ayaklı 10 numara, bu sezon Sturm Graz'da 25 maçta 9 gol atarak dikkatleri üzerine çekti. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Kiteishvili, geleceğini takımının şampiyonluk durumuna ve kendisine gelen tekliflere bağlı olduğunu belirtti.

Kiteishvili, daha önce de Avusturya Ligi'ne gitmeden önce Trabzonspor'a teklif edilmiş ancak bu transfer gerçekleşmemişti. Şimdi ise tekrar gündemde olduğu belirtiliyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY