İskoç kaynaklı iddialara göre, 23 Haziran'da Türkiye'ye gelecek olan Lundstram'a haftada 50 bin sterlin (yıllık 2.6 milyon sterlin) civarında bir maaş ödeneceği belirtiliyor. Bu rakam, İngiliz oyuncunun Rangers'tan istediği maaşın da üzerinde bir teklif olarak değerlendiriliyor.

Lundstram, Rangers'ta önemli bir oyuncu olarak bilinirken, İskoç ekibiyle sözleşmesinin yenilenmemesi ve Fenerbahçe'ye transfer olan Ryan Kent'in durumu üzerine İskoç medyasında büyük yankı uyandırmıştı. Plymouth Argyle'ın teknik direktörü Neil Dewsnip, Lundstram için "O, her zaman şu anda gördüğünüz John Lundstram değildi, Peaky Blinders setinden yeni çıkmış gibi görünen bu büyük ve güçlü atletti" yorumunu yaparak oyuncunun güçlü fiziksel yapısına vurgu yaptı.

Trabzonspor taraftarları, Lundstram'ın orta sahaya getireceği güçlü katkıları merakla beklerken, teknik direktör Abdullah Avcı'nın yeni sezon öncesi kadroyu güçlendirmek için yaptığı hamlelerden biri olarak değerlendirilen bu transferin takıma nasıl bir etki yapacağını görmek için sabırsızlanıyor.

Çaykur Rizespor, Genç Yetenek Dawid Drachal'ı Kadrosuna Katmak Üzere Çaykur Rizespor, Genç Yetenek Dawid Drachal'ı Kadrosuna Katmak Üzere

Muhabir: TUNCAY UÇKUN