Lundstram, Instagram hesabından yaptığı duygu dolu paylaşımda Rangers'a veda ettiğini belirtirken, "Burada bir lig şampiyonluğu kazanamamak bana her zaman acı verecek" ifadeleriyle duygularını dile getirdi.

Glasgow Rangers'taki kariyeri boyunca yaşadığı deneyimleri ve kazandığı başarıları paylaşan Lundstram, Rangers'a katkılarından dolayı gurur duyduğunu belirtti ve teknik ekibe, takım arkadaşlarına ve kulüp personeline teşekkür etti. Özellikle taraftarlara özel bir teşekkür sunan futbolcu, onların desteğinin kendisi için önemli olduğunu vurguladı.

Trabzonspor'da Sevindiren Haber! Nwakaeme Ve Vısca Takıma Döndü Trabzonspor'da Sevindiren Haber! Nwakaeme Ve Vısca Takıma Döndü

Trabzonspor'un John Lundstram transferini yakın zamanda resmi olarak duyurması bekleniyor. Orta saha ve ön libero pozisyonlarında görev yapan Lundstram, 49 resmi maçta forma giyerken 2 gol atıp 7 asist yaparak önemli bir istikrar sergiledi. Bordo-mavili takımın taraftarları, Lundstram'ın katkılarıyla orta sahaya güç katacağına ve takıma büyük fayda sağlayacağına inanıyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK