Rapid Bükreş Teknik Direktörü Marius Sumudica, Rumen basınına verdiği demeçte, Dragus’un Trabzonspor’da tutunamaması durumunda Rapid Bükreş’e döneceğini belirtti. Sumudica, Dragus’un Gaziantep FK’ya transferinden önce Rapid Bükreş Başkanı tarafından ciddi bir maddi yatırım yapılmayı göze aldığını, o dönemde de Dragus’un takımına katılmasını çok istediğini ifade etti.

Sumudica, "Başkanımız Sayın ?ucu, Dragus’u almak için ciddi bir yatırım yapmayı göze almıştı. Hala bu fikre sıcak bakıyor, ancak Dragus’un Trabzonspor’da başarılı olmasını umuyorum ve kariyerini yeniden canlandırmak zorunda kalmamayı diliyorum," şeklinde konuştu.

Dragus’a Söz Verdirildi

Sumudica, Dragus’un başarılı olmasının Romanya milli takımı için de önemli olduğunu vurgularken, Trabzonspor’dan ayrılması durumunda Rapid Bükreş’e döneceği konusunda eski öğrencisinden söz aldığını belirtti. "Eğer Trabzonspor onu bırakma kararı alırsa, Rapid Bükreş onu kucaklamaya hazır. Dragus bana başka hiçbir teklifi değerlendirmeyeceğine dair söz verdi," diye ekledi.

Şenol Güneş Kartlarını Nasıl Oynayacak? Sakat Oyuncular Dönüyor Şenol Güneş Kartlarını Nasıl Oynayacak? Sakat Oyuncular Dönüyor

Kaynak: FOTOSPOR