Başkan Doğan, bu görüşmeyi yönetim kuruluyla paylaşacak ve yapılacak değerlendirmelerin ardından Güneş’in teknik direktör olarak açıklanması bekleniyor.

“Görüşmelerimiz Devam Ediyor”

A Spor’da canlı yayına katılarak görüşmeler hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Doğan, “Bu süreç çok gündemde ve taraftarlarımız büyük bir beklenti içerisinde. Şenol Hoca, Fatih Tekke ve Hüseyin Çimşir hepsi bizim için çok önemli. Bu isimlerle büyüdük, onları konuşurken dikkatli olmalıyız. Trabzonspor’un içinde siyasi bir müdahale söz konusu değil. Yönetim kurulunun değerlendirmeleri devam ediyor” dedi.

“Hepsi Trabzon’un Değeri”

Doğan, yeni teknik direktörle perşembe gününe kadar anlaşmayı hedeflediklerini belirterek, “Şu anda netleşmiş bir anlaşma yok. Yeni hocamız yerli ya da yabancı olabilir. Şenol Güneş’in tecrübesi ve bilgi birikimi Trabzonspor’u her zaman ileri taşıyacaktır. Fatih Tekke ve Hüseyin Çimşir de Trabzon’un önemli değerleri, bu isimlere sahip çıkmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Umut Bozok'tan Samimi İtiraf! Bu Oyun Bizim İstediğimiz Trabzonspor Değil Umut Bozok'tan Samimi İtiraf! Bu Oyun Bizim İstediğimiz Trabzonspor Değil

Güneş’in Yönetimden Beklentileri Paylaşıldı

Başkan Doğan, yönetim kurulunun sıkıntılı süreçte Trabzonspor’a abilik yapabilecek, tecrübeli ve şehrin dinamiklerini bilen bir teknik direktör arayışında olduklarını belirtti. Şenol Güneş ile yapılan görüşmelerin devam ettiğini söyleyen Doğan, “Henüz bir anlaşma yok, ama görüşmelerimiz devam ediyor. Asıl görüşmemizi yarın veya çarşamba günü yapacağız” şeklinde konuştu.

Trabzonspor camiası, efsane isim Şenol Güneş’in takımın başına geçeceği anı heyecanla bekliyor.

Kaynak: ASPOR