Başkan Yardımcımız Ali Haydar Gedikli'den Açıklama

Başkan Yardımcımız Ali Haydar Gedikli, törende yaptığı konuşmada, "2024-25 sezonunun ilk transferi olan Borna Barisic’in Trabzonspor ailesine hayırlı olacağına inanıyor, başarılar diliyorum" dedi. Gedikli, Barisic'in takımın hedeflerine ulaşmasında büyük katkı sağlayacağını vurguladı.

Borna Barisic’in Duygusal Konuşması

Trabzonspor’un Yeni Forveti 18 Milyon Euro Değeriyle Süper Lig’in En Değerli 9. Oyuncusu! Trabzonspor’un Yeni Forveti 18 Milyon Euro Değeriyle Süper Lig’in En Değerli 9. Oyuncusu!

Yeni transferimiz Borna Barisic, Trabzonspor'da forma giyeceği için çok mutlu olduğunu ifade etti. "Öncelikle taraftarlarımıza, bütün kulüp çalışanlarına, bu transferde emeği geçen herkese tek tek teşekkür ediyorum. Buraya geldiğim, böylesine büyük bir kulüpte, Trabzonspor gibi her zaman en üst sıraları hedefleyen bir kulüpte olduğum için çok mutlu ve çok motive durumdayım" dedi. Barisic, 2+1 yıllık sözleşmeye imza atarak, önümüzdeki sezon 3 numaralı formayı giyecek.

John Lundstram’ın Trabzonspor Hayali Gerçek Oldu

Borna Barisic’in ardından İngiliz oyuncu John Lundstram için de imza töreni düzenlendi. Törende konuşan Yönetim Kurulu Üyemiz Coşkun Öztürk, "Tarihi başarılarla, müzesi tertemiz şampiyonluklar ve hak edilmiş kupalarla dolu Trabzonspor’umuzun, 2024-25 sezonu için planlı bir şekilde kadrosunu oluşturuyoruz. Taraftarımızı ve bizi heyecanlandıran 9. şampiyonluk yolunda Lundstram’ın büyük katkı sağlayacağına inanıyorum" dedi.

Lundstram ise konuşmasında, "Kulübümüzün tarihini biliyorum, yakın geçmişini biliyorum ve kulübümüzün önündeki hedefleri biliyorum. Bu hedefler de beni çok mutlu ediyor. Ben de her zaman yarışan bir kulüpte olmak istemişimdir. Bu mücadelede katkı verebilmek için buradayım" ifadelerini kullandı. Lundstram, 3 yıllık sözleşmeye imza atarak, önümüzdeki sezon 5 numaralı formayı giyecek.

Muhabir: BİROL SANCAK