Trabzonspor, forvet transferi konusunda hareketli günler yaşıyor. Bordo-mavililer, Onuachu transferinin gerçekleşmemesi durumunda B Planı olarak Kamerunlu yıldız Eric Maxim Choupo-Moting için bir kez daha harekete geçti. Ancak bu kez oyuncunun menajerinden gelen yeni bir bilgi, transfer sürecini yakından etkiledi.

Yönetim Alternatif İsimler Üzerinde Çalışıyor

Weghorst transferi uzun süredir gündemde, ancak somut bir adım atılamadı. Kulüp, Başkan Ertuğrul Doğan'ın belirttiği gibi Weghorst’a ne çok yakın ne de çok uzak durumda. Öte yandan, Onuachu transferinde son aşamaya gelinmişken, olası bir pürüz durumunda Trabzonspor'un B Planı olarak Choupo-Moting’i yeniden gündeme aldığı iddia edildi.

Fırtına Pes Etmedi, Umut Bozok Ve Denswil İle Puanı Kurtardı! Fırtına Pes Etmedi, Umut Bozok Ve Denswil İle Puanı Kurtardı!

Choupo-Moting İçin 1 Eylül’e Kadar Bekleme

Bayern Münih’ten ayrılan Choupo-Moting, henüz yeni bir takım bulamadı. Bordo-mavili yönetim, Kamerunlu golcünün menajeriyle yeniden bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. Ancak, menajer tarafından Everton'dan gelecek cevabın beklendiği belirtildi. Trabzonspor, 1 Eylül sonrasında oyuncunun serbest kalması durumunda harekete geçmeyi planlıyor.

Muhabir: BİROL SANCAK