OYUN KURGUSU OTURMADI

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 6’ncı haftası maçında deplasmanda Gaziantep ile karşı karşıya geldi. Sezonun ilk galibiyeti için sahaya çıkan Bordo-Mavili ekip müsabakaya istediğini gibi başlayamadı. Oyun kurgusunu bir türlü oturtamayan Bordo-Mavili ekip, ilk tehlikeli atağı Banza ile geliştirdi ancak yıldız oyuncunun vuruşu yandan auta gitti. Gelişen Gaziantep atağında ise Okereke’nin şutu direkten oyun alanının dışına gitti. Müsabakanın 38.dakikasında Mendy’nin şutu kaleyi bulmadı. İlk 45 dakika golsüz eşitlikle sona erdi.

BANZA’NIN GOLÜ VAR’A TAKILDI

Karşılaşmanın ikinci yarısında Trabzonspor daha istekli ve etkili olan taraftı. Oyunun kontrolünü ele alıp daha çok rakip yarı alanda gözüken Bordo-Mavili ekip gol için baskı yaptı. Müsabakanın 62.dakikasında Banza’nın attığı gol, VAR uyarısı sonrası iptal edildi. 69.dakikada Muhammed Cham’ım kullandığı frikikte kaleci köşeden topu çıkardı. Pozisyonun devamında kullanılan köşe atışında Mendy’nin kafa vuruşunda yine kaleci gole izin vermedi. Müsabakanın kalan dakikalarında sonuç değişmedi. 90 dakika 0-0 sona erdi. Bordo-Mavili ekip 5’inci maçında 5’inci beraberliğini aldı.

STAT: Kalyon

HAKEMLER: Volkan Bayarslan?, Murat Altan*, Bilal Gölen*

GAZİANTEP: Dioudis***, Ömürcan Artan** (Dk.87 Halil?), Arda Kızıldağ***, Viana**, Saborit**, Ndiaye**, Furkan Soyalp** (Dk.79 Maxim*), Kozlowski** (Dk.73 Ogün*), Sorescu**, Lungoyi* (Dk.73 Kodro*), Okereke** (Dk.88 Mbakata?)

TRABZONSPOR: Uğurcan Çakır**, Malheiro***, Batista Mendy***, Denswil**, Eren Elmalı** (Dk.76 Barisic*), Okay Yokuşlu* (Dk.46 Lundstram**), Ozan Tufan**, Muhammed Cham**, Cihan Çanak* (Dk.46 Draguş**), Nwakaeme** (Dk.76 Umut Bozok*), Simon Banza**

GOL: Yok

Trabzonspor’dan Hakem Volkan Bayarslan’a Sert Tepki Trabzonspor’dan Hakem Volkan Bayarslan’a Sert Tepki

SARI KARTLAR: Okay, Nwakaeme, Malheiro, Banza (Trabzonspor), Furkan, Kozlowski, Saborit, Sorescu, Arda (Gaziantep)

Muhabir: BİROL SANCAK