Trabzonspor-Kayserispor Maç Biletleri Satışa Çıkıyor! Trabzonspor-Kayserispor Maç Biletleri Satışa Çıkıyor!

Geçen sezon kiralık olarak forma giyen ve 25 maçta 17 gol atan Nijeryalı Paul Onuachu ile Hollandalı Wout Weghorst üzerinde yoğunlaşan Bordo-Mavililer, bu isimlerin kulüplerinin belirlediği bonservis bedellerinde esneklik göstermemesi nedeniyle henüz bir sonuca ulaşamadı.

Trabzonspor’un golcü arayışındaki bu belirsizlik, UEFA Avrupa Ligi'nde Rapid Wien ile oynanan her iki karşılaşmada ve Süper Lig’in ilk haftasında Sivasspor karşısında da kendini gösterdi. Bordo-Mavililer, bu maçlarda değil gol atmak, net gol pozisyonu bile bulmakta zorlandı. Özellikle Rapid Wien deplasmanında istatistiklere yansıyan ve "100 maç oynasa ancak bir gol atar" olarak tanımlanan 0.01 gol beklentisi, Trabzonspor’un tarihinde ilk kez bu kadar düşük bir seviyeye ulaştı.

Trabzonspor camiası, golcü transferinin bir an önce gerçekleşmesini beklerken, yönetim ise bu konuda aceleci davranmadan doğru kararı vermek istiyor. Bordo-Mavililer, forvet hattını güçlendirmek ve taraftarlarının beklentilerini karşılamak için yoğun bir çaba harcamaya devam ediyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK