Başkan Doğan, daha önce yaptığı açıklamada Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nin yanında bulunan 50 dönümlük arazinin tahsisi için anlaşmaya vardıklarını açıklamıştı. 

Şenol Güneş, Muhammed Cham İle Özel Olarak Görüştü! Şenol Güneş, Muhammed Cham İle Özel Olarak Görüştü!

Başkan Doğan ayrıca, İstanbul’da Kartal projesinin dışında iki, Trabzon’da da bir arazi için protokol hazırlandığını duyurmuştu. Ekonomik rahatlama anlamında yapılan bu hamleler Trabzonspor camiasını gelecek adına oldukça umutlandırdı. Trabzonspor’un borcunu bitiren başkan olarak tarihe geçmek istediğini daha önce yaptığı açıklamalarda belirten Başkan Doğan’ın bu konuyu onur meselesi haline getirdiği belirtiliyor. 

Trabzonspor Kulübü’nü hem ekonomik hem de sportif anlamda çok daha güçlü bir hale getirme adına yönetim kurulu ile birlikte yoğun bir mesai harcadığı belirtilen Başkan Doğan’ın özellikle 2,7 Milyar TL’lik banka borcunu kapatması tarihi bir adım olarak değerlendiriliyor. Başkan Doğan, geçtiğimiz günlerde A Spor’da katıldığı programda göreve geldikleri günden bu yana toplam 9 Milyar TL’lik bir ödeme yaptıklarını açıklamıştı. Başkan Doğan’ın görev süresi içinde Papara ile yaptığı stat sponsorluğu anlaşması da çok değerli bulunuyor. 

Bu tür sponsorlukların çoğalması adına da yeni adımların atıldığı belirtiliyor. Özellikle Qatar Airweys ile forma göğüs sponsorluğu konusunda kısa süre içinde resmi görüşmelerin tamamlanacağı da konuşuluyor. Ayrıca Trabzon’da kurulması adına harekete geçilen Trabzonspor Koleji konusunda da önemli mesafe alındığı öğrenildi. Başkan Doğan’ın önümüzdeki günlerde Trabzon’da bir basın toplantısı düzenleyip bu konular hakkında önemli açıklamalar yapması bekleniyor.

Muhabir: BİROL SANCAK