Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Doç. Dr. Ahmet Beşir, yapılan tetkiklerin ardından Türkmen’in durumunu şu sözlerle duyurdu:

Suat Hekimoğlu Federasyon Başkanlığına Gelmesiyle Nasıl Bir Fark Gösterdi Suat Hekimoğlu Federasyon Başkanlığına Gelmesiyle Nasıl Bir Fark Gösterdi

"Futbol A Takımımızın, Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu’nun 28. haftasında RAMS Başakşehir ile oynadığı karşılaşmada ağrı hissederek oyundan çıkan oyuncumuz Hüseyin Türkmen’in yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda sağ üst ön adalesinde yaralanma tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanılmıştır."

Türkmen’in yaklaşık 2-3 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor. Sakatlık sonrası savunmada nasıl bir düzenleme yapılacağı merak edilirken, teknik ekip oyuncunun dönüş sürecini dikkatle takip edecek.

Kaynak: TRABZONSPOR